A mai rohanó élettempójú kor megköveteli, hogy a párkapcsolatban élők mélyebb ismerettel rendelkezzenek mind a párkapcsolati, mind az emberi kapcsolatteremtés és -fenntartás terén. Ehhez bőséges szakirodalom is rendelkezésre áll. Online tanfolyamunkon kulcsfontosságú ismereteket szerezhetnek rövid, közérthető és áttekinthető formában, amely a gyakorlatban is azonnal alkalmazható a másik féllel szemben. A külön-külön megszerzett tudás hasznosítható a közös nyelv alapjaként, így közvetlenül a kapcsolat visszaépülését segíti.

Mit tartalmaz a tananyag?

Online Tanfolyamunk jelenleg 10 leckét tartalmaz, amelyek bármikor elérhetőek, visszaolvashatóak. Fő fókuszpontja a válás körüli krízishelyzet, amely megoldást kíván. Foglalkozunk a stressz hatásaival, a családi mintával, a társadalmi hatással, a probléma kialakulásának lehetséges okaival, és a megoldási lehetőségekkel. Elsősorban a körülményekre és a szemléletmód megváltoztatására kívánunk rávilágítani. Az életválság megoldása nagyban függ a résztvevő hozzáállásától, attól, hogy mennyit hajlandó megtenni a problémák megszüntetéséért. A szöveg lényegre törő, és tömény, az ábrák pedig beszédesek, ezért ajánljuk, hogy szánj időt minden lecke után a beépülésre, legalább 1-2 napot, és csak ezután haladj tovább. Minden leckéhez könyvajánló tartozik, és ajánljuk figyelmedbe a blogban és a facebook oldalunkon található cikkeket, videókat, valamint a személyes konzultáció lehetőségét, ha bármilyen kérdésed, észrevételed, vagy véleményed van a tanfolyammal kapcsolatban, várjuk visszajelzésedet emailen, vagy elérhetőségeink valamelyikén. Csoportoknak kérésre előadást tartunk előre egyeztetett időpontban és helyszínen (Budapesten), vagy online.

Kinek ajánljuk a tanfolyam elvégzését?

  • Válás/Szakítás előtt (alatt), ha úgy érzed, léteznie kell jobb megoldásnak;
  • Azon kapod magad, hogy a szüleid kifejezéseit, gesztusait használod a pároddal/gyermekeddel szemben;
  • A párterápia/házassági tanácsadás nem tölt el teljes megelégedéssel;
  • Folyamatosan szorongsz a párkapcsolatod miatt;
  • Úgy érzed, csapdába kerültél a válás/szakítás miatt;
  • Képtelen vagy továbblépni és új párkapcsolatot kialakítani;
  • Őszintébb kapcsolatot szeretnél a (volt) pároddal/gyermekeddel;
  • Szeretnéd békében összetartani a családodat;
  • Minden más stratégiát sikertelenül próbáltál.

Hogyan éred el a leckéket?

Honlapunkon a Jelentkezés gombra kattintva, egyszerű regisztrációt követően azonnal megkapod a hozzáférésedet. A leckére kattintva belépés után olvashatod a lecke tartalmát. A Stressz mérés oldalon is jelezheted a részvételi szándékod. A Tanfolyam leckéi a jobb oldali sávban láthatóak bejelentkezés után.

Család Múzeum