A túlzott mértékű stressz ártalmas a szervezet számára, és kihat testi, lelki, szellemi szintjeidre. Vannak olyan stressz-szintek, amelyek megteremtik a fizikai testben bekövetkezett betegség lelki alapját és komoly testi megbetegedést is okozhatnak, ha állandósulnak, főleg akkor, ha nem kezeljük a stresszt. Ahhoz, hogy kezelni tudjuk, fontos, hogy megmérjük, mekkora a mértéke.

Stressz szinted mérését elvégezheted az alábbi egyszerű teszt segítségével. Összpontszámodat e-mailben küldjük el számodra.

Jelentkezz online tanfolyamunkra, amelynek segítségével megértheted a válsághelyzet kialakulásának okait az életedben és a párkapcsolatodban, valamint képessé válhatsz a kapcsolataid javítására. Új nézőpontból, pozitív szemlélettel felismerheted a megoldást. Tanfolyamunkat azért is ajánljuk, hogy a megnövekedett stressz egy normális, elfogadható szintre visszaálljon.

A felsorolt életesemények közül jelöld be azokat, amelyek a válságperiódus kezdetétől bekövetkeztek az életedben! A legnehezebb éved, vagy a válság kezdeti időpontjától mostanáig felölelt időszakra vonatkozóan. Minimum egy éves időtartamot vegyél figyelembe!

    Házastárs halálaVálásHázastársak szétköltözéseBörtönbüntetésKözeli családtag halálaSérülés vagy betegségHázasságElbocsátás munkahelyrőlHázastársak kibéküléseNyugdíjba vonulásCsaládtag betegségeTerhességSzexuális problémákÚj családtag megjelenéseMunkahelyi környezet változásaAnyagi helyzet változásaKözeli barát halálaMunkakörváltásVeszekedés házastárssalMagas jelzálogVégrehajtás kölcsön/jelzálog miattMunkahelyi felelősség növekedéseGyermek "kirepülése"Vita a házastárs hozzátartozóivalHázastárs dolgozni kezd/felhagy a munkávalKimagasló egyéni teljesítményIskolakezdés vagy -befejezésVáltozás az életkörülményekbenÉletvitel (személyes szokások) változásaVita a főnökkelMunkaidő vagy -feltételek változásaLakóhelyváltozásIskolaváltásSzórakozási szokások megváltozásaVáltozások a vallási szokásokbanTársasági szokások megváltozásaKisebb jelzálogAlvási szokások megváltozásaCsaládi összejövetelek számának megváltozásaEvési szokások megváltozásaSzabadságKarácsonyKis súlyú törvénysértés

    A teszt kitöltésével hozzájárulsz, hogy statisztikánkban szerepeltessük az eredményedet és későbbi elemzésünkben felhasználjuk. Személyes adataidat nem tároljuk, és harmadik fél számára nem adjuk át.